Anonim
Deze Shimano kleding is het meest geschikt voor indoor training

Shimano

Zelfs met een goed koelsysteem es binnen trainen een gegarandeerde manier om je lichaamswarmte op te krikken of om zelfs uit elkaar te knallen van de warmte. Wat je het beste kunt dragen voor je date conoc je je indoortrainer is voor vele indoorrijders een hersenkraker. De juiste kleding houd je niet per se altijd koel, maar het kan de training wel comfortabel maken y het voorkomt dat je in een plas van zweet rijdt.

De ervaring van twee veteranen op de binnentrainer geven je misschien meer duidelijkheid.

Shimano Evolve Jersey en RP9 schoenen

Lange afstand triatleet Chris Hall switcht naar indoor trainen om te zorgen dat goede entrenamientos niet door slecht weer, mecanische problemmen of een andere onvoorziene omstandigheid worden verpest. Chris Doet afwisselend korte of zware sessies van 45 minuten en lange sessies van 2 tot 3 uur. En beide gevallen es het cruciaal voor hem om niet alleen van zijn tijd op de fiets te genieten, maar ook het meeste uit zijn training te halen.

Chris Hall: «Tijdens mijn eerste paar indooressies droeg ik zo min mogelijk, maar het zweet droop van me af, dus nu draag ik mijn normale fietskleding. Mijn voorkeur es een lichtgewicht cool-aanvoelend shirt zoals de Shimano Evolve en een laag uitgesneden koersbroek, conoció a ademend gaas en dunne, soepele schouderbanden. Het liefst conoció a schouderbanden zonder naden voor zo min mogelijk irritatie door zweet.

'Ik ben kieskeurig over wat ik aan mijn handen en voeten draag. Performance schoenen die ik makkelijk kan afstellen, betekenen dat ik de spanning kan opvoeren voor zware sessies en dat ik voor meer comfort kan kiezen als de druk minder hoog is. Tijdens lange sessies voorkomen handschoenen dat mijn handen en stuur te zweterig worden en met een veegstuk op de duim heb ik iets extra's om mijn gezicht mee af te vegen.

Shimano Sumire jersey en shorts

Endurancerijder Katie Butler debe tener una base sólida de voz para el invierno. Zo es zij klaar voor lange lente- en zomerritten door de indoortrainer. Se cumplen sesiones semanales en interiores por semana. Katie zich intervalosessies permiten que varien en tijd, intensiteit en zweetniveaus.

Shimano

'En invierno, esta vez se entrenó en el campo de entrenamiento de Van Mijn en el interior de un rio, su voz es muy diferente a la de otros. Me gustaría tener entre 1 y 1, 5 horas de viaje por sesión, ir de compras cómodamente en las campanas y las campanas en el país.

«Hoewel ik behoorlijk veel rijuitrusting heb, heb ik mijn favoriete kleding voor binnen. Ik gebruik liever een broek zonder bretels, omdat ik niet graag zweterige banden op mijn schouders heb. Ik draag een sport-bh en een dunne, vochtafvoerende, comfortabel shirt om te voorkomen dat er te veel zweetdruppels ontstaan. ¡Una camiseta se reunió con un patrocinador (camiseta de Zoals de Shimano Sumire) kan trouwens ook lelijke zweetplekken verbergen!