Anonim
imagen

GettyGetty Images

Armspieroefeningen zijn uitstekend uit te voeren met een fles wasmiddel (zolang het maar een handvat heeft). De je kan een kettlebell-swing doen, waarbij je er voor moet zorgen dat je je bilspieren aan het eind van elke zwaai aanspant.

Waarom investeren en een gewichtsvest versie als je een rugzak hebt? Gooi gewoon een paar soepblikken of waterflessen in een rugzak en ga aan de slag. Comience langzaam, puerta een puerta errante de buurt te maken de zelfs een kleine boswandeling te maken. Consejo práctico: weeg de zak op een weegschaal, zodat je weet met hoeveel kilo je werkt en je het gewicht kan laten toenemen als je sterker wordt.

Die kruimels op de keukenvloer kunnen wachten. Pak een bezem se encontró con een lange steel en houd deze horizontaal voor je heupen. Breng de steel omhoog, dan achter je hoofd en naar beneden naar je bilspieren. Keer terug om 1 herhaling te voltooien.

Abra je linnenkast en pak twee kleine handdoeken. Plaats de handdoeken op een houten of betegelde vloer onder je handen of voeten om de moeilijkheidsgraad van traditionele buikspieroefeningen te vergroten. Denk aan oefeningen zoals de 'alpinista' de 'pikes'.

Als er één ding está en guerra con los fiets aan lijden, está muy bien overvloed aan zweterige, stinkende kleding op elk momento van de week. Gebruik al dat wasgo om een ​​goede training se reunió con je wasmand te doen. La puerta de inicio se encontró con lichte kniebuiging te gaan staan. Duw je heupen naar achteren en naar beneden en pak de mand. Span je isquiotibiales en bilspieren aan om de heupen weer naar voren te duwen, terug naar de startpositie. Streef naar 3 sets van 20 peso muerto con wasmand.

Net als een zacht bankkussen, is je matras de perfecte plek om je balans te testen - je hoeft er zelfs je bed niet voor uit te komen. Ga voorzichtig staan ​​en oefen met licht balanswerk, zoals een deadlift met één been. Het onstabiele oppervlak zal je kleine, stabiliserende spieren trainen.

Toegegeven, je moet er een aantal banden voor leeg laten lopen en weer oppompen, maar daag jezelf eens uit door te kijken hoe snel je vier cycli kunt doorlopen. Plaats twee voeten op de pomp om hem stabiel te houden en gebruik vervolgens je armen en core om de band op te pompen.