Anonim
Zo denken wij-wielrenners over gewicht, krachttraining en afvallen

BBB

Wij fietsers eten altijd gezond. Nos enamoramos de van ons gewicht en doen trouw onze krachttraining. Toch?

En un estudio reciente, wenden 97 wielrenners gevraagd naar hun gewoonten rondom voeding, gewicht en krachttraining. Wat bleek: hacemos lo mejor de lo mejor en vallen, maar niet altijd op de juiste manier. Las conclusiones de Drie son de él.

60% van de deelnemers verklaarde regelmatig krachttraining te doen. Hoe hoger het niveau van de renners, hoe vaker deze training op het programma stond. De hecho, 85% van de wielrenners mueren internacionalmente wedstrijden rijden aan krachttraining tegenover 55% van de lokale renners. Wat voor oefeningen que hacemos? Nosotros gebruiken gewichten (53%), ons eigen lichaamsgewicht (51%) de doen plyometrische (sprong) oefeningen. Het onderlijf trainen nosotros vrijwel allemaal. En bovenlijf komt er slechter van af. Slechts 31% doet ook oefeningen voor rug, schouders of armen.

BBB

Maar liefst 79% van de renners doet pogingen om gewicht te verliezen. Hacemos caso a la puerta de entrada (logisch) minder te eten, suikerrijke voeing te laten staan ​​of langer te trainen. Tot zo ver niets geks. Maar ook een ruime 10% van de renners gebruikt allerhande Supplementen om af te vallen. Van alle renners zoekt maar 28% de hulp van een professional bij het afvallen. Vragen vooral hulp aan mederenners of zoeken op internet naar informatie.

Goede botdichtheid kan voor wielrenners een probleem zijn. Omdat fietsen geen gewichtsdragende sport es wordt de aanmaak van bot minder gestimuleerd dan als je bijvoorbeeld wandelt de hardloopt. Het supergrote merendeel van de renners (77%) tenía hun botdichtheid nooit laten testen. Van de 23% muere bien, tenía gedaan tenía un aumento de 25% en un sub-óptimo botdichtheid.

BBB